AKO POZNÁM, ŽE JE GRIL DOSTATOČNE ROZPÁLENÝ?

Dobrý deň, mám otázku ohľadom plynového grilu CampingazMaster 4Series Woody. Ako u tohto grilu spoznám, že je dostatočne rozpálený a pripravený na grilovanie? Ďakujem za odpoveď.

11.01.2018 Robert K.

Naša odpoveď:

Dobrý deň, ďakujeme za vašu otázku. Výšku aktuálnej teploty na grile Campingaz Master 4 Series Woody môžete kontrolovať na ciferníku teplomera, ktorý je zabudovaný do poklopu. Teplotu potom môžete zvýšiť alebo znížiť pomocou regulačných gombíkov. Čo sa týka momentu, kedy je gril rozpálený a pripravený na grilovanie, záleží na tom, aký druh pokrmu chcete grilovať a akou metódou. Napríklad väčšie kusy mäsa, ako je bravčové koleno alebo celé kurča, sa grilujú nepriamou metódou. Pri tej sa mäso (ale aj iné jedlá) griluje dlhší čas, pri nižšej teplote. Pre nepriame grilovanie treba rozpáliť gril na cca 160 až 180 °C, pre priame grilovanie by mala byť v grile teplota okolo 200 až 230 °C. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať. Volať môžete na našu zákaznícku linku, ďalej nás môžete osloviť prostredníctvom kontaktného online formulára, ktorý nájdete na našich webových stránkach alebo nás môžete prísť navštíviť do našej kamennej predajne v Tachloviciach (medzi Zličínom a Rudnou pri Prahe), kde sa vám bude venovať jeden z našich technických poradcov, ktorý s vami preberie všetko, čo vás bude zaujímať. 

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.